Preci0us's 3e
歡迎來到3E`` 聊天室 ,, ]]

Join the forum, it's quick and easy

歡迎來到3E`` 聊天室 ,, ]]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

由於pizza話想睇,結果我就搵左出黎,你記住你都要p0呀!!!!!!

5 posters

向下

由於pizza話想睇,結果我就搵左出黎,你記住你都要p0呀!!!!!! Empty 由於pizza話想睇,結果我就搵左出黎,你記住你都要p0呀!!!!!!

發表 由 Da;] 周一 6月 08, 2009 10:12 pm

細個勁唔中2影相=.=
成日避鏡頭*v*
所以得幼稚園果張學生相-3-
由小至大排列-v-
細個短頭髮

由於pizza話想睇,結果我就搵左出黎,你記住你都要p0呀!!!!!! 133099683c8033f4
由於pizza話想睇,結果我就搵左出黎,你記住你都要p0呀!!!!!! 13309969782693b1
學生證=v=
由於pizza話想睇,結果我就搵左出黎,你記住你都要p0呀!!!!!! 133099671112ddcf
由於pizza話想睇,結果我就搵左出黎,你記住你都要p0呀!!!!!! 133099666ab058b0

順手出賣我哥哥!!!!!!!

由於pizza話想睇,結果我就搵左出黎,你記住你都要p0呀!!!!!! DSC01837
由於pizza話想睇,結果我就搵左出黎,你記住你都要p0呀!!!!!! DSC01838
由於pizza話想睇,結果我就搵左出黎,你記住你都要p0呀!!!!!! DSC01839

睇完後
係唔係覺得我哥似女仔,我似男仔呢!?
勁多人係咁講=.=!
Da;]
Da;]
同學
同學

文章數 : 72
注冊日期 : 2009-06-08
年齡 : 30

http://www.xanga.com/babe_daxd

回頂端 向下

由於pizza話想睇,結果我就搵左出黎,你記住你都要p0呀!!!!!! Empty 回復: 由於pizza話想睇,結果我就搵左出黎,你記住你都要p0呀!!!!!!

發表 由 [L]Puppy 周一 6月 08, 2009 10:16 pm

Da;] 寫到:細個勁唔中2影相=.=
成日避鏡頭*v*
所以得幼稚園果張學生相-3-
由小至大排列-v-
細個短頭髮

由於pizza話想睇,結果我就搵左出黎,你記住你都要p0呀!!!!!! 133099683c8033f4
由於pizza話想睇,結果我就搵左出黎,你記住你都要p0呀!!!!!! 13309969782693b1
學生證=v=
由於pizza話想睇,結果我就搵左出黎,你記住你都要p0呀!!!!!! 133099671112ddcf
由於pizza話想睇,結果我就搵左出黎,你記住你都要p0呀!!!!!! 133099666ab058b0

順手出賣我哥哥!!!!!!!

由於pizza話想睇,結果我就搵左出黎,你記住你都要p0呀!!!!!! DSC01837
由於pizza話想睇,結果我就搵左出黎,你記住你都要p0呀!!!!!! DSC01838
由於pizza話想睇,結果我就搵左出黎,你記住你都要p0呀!!!!!! DSC01839

睇完後
係唔係覺得我哥似女仔,我似男仔呢!?
勁多人係咁講=.=!

係咩..唔知呢
[L]Puppy
[L]Puppy
科長
科長

文章數 : 186
注冊日期 : 2009-06-07
年齡 : 29

回頂端 向下

由於pizza話想睇,結果我就搵左出黎,你記住你都要p0呀!!!!!! Empty 回復: 由於pizza話想睇,結果我就搵左出黎,你記住你都要p0呀!!!!!!

發表 由 poppy^田^ 周一 6月 08, 2009 10:18 pm

OKAY似你-v-
poppy^田^
poppy^田^
同學
同學

文章數 : 42

回頂端 向下

發表 由 Da;] 周一 6月 08, 2009 10:19 pm

唔好扮無知啵同學=v=!
我都話左似我架啦xd
Da;]
Da;]
同學
同學

http://www.xanga.com/babe_daxd

回頂端 向下

發表 由 愛狂います<3; 周一 6月 08, 2009 10:21 pm

估唔到pizza鍾意睇人細過d相-,-
愛狂います<3;
愛狂います<3;
同學
同學

文章數 : 36

回頂端 向下

發表 由 [L]Puppy 周一 6月 08, 2009 10:21 pm

愛狂います<3; 寫到:估唔到pizza鍾意睇人細過d相-,-
一各都有睇嫁啦
[L]Puppy
[L]Puppy
科長
科長

回頂端 向下

發表 由 Da;] 周一 6月 08, 2009 10:22 pm

愛狂います<3; 寫到:估唔到pizza鍾意睇人細過d相-,-
可能佢有戀童癖哈哈-.-{講笑}
Da;]
Da;]
同學
同學

回頂端 向下

發表 由 [L]Puppy 周一 6月 08, 2009 10:22 pm

Da;] 寫到:唔好扮無知啵同學=v=!
我都話左似我架啦xd
55好似你
但係好似冇咁長的頭髮
[L]Puppy
[L]Puppy
科長
科長

回頂端 向下

發表 由 Da;] 周一 6月 08, 2009 10:25 pm

[L]Puppy 寫到:
Da;] 寫到:唔好扮無知啵同學=v=!
我都話左似我架啦xd
55好似你
但係好似冇咁長的頭髮
細個果時飛頭散髮咁
阿媽想易d打理,咪剪短佢=v+!
Da;]
Da;]
同學
同學

回頂端 向下

發表 由 [L]Puppy 周一 6月 08, 2009 10:47 pm

Da;] 寫到:
戀童癖
咩黎嫁?
[L]Puppy
[L]Puppy
科長
科長

回頂端 向下

發表 由 Da;] 周一 6月 08, 2009 11:16 pm

[L]Puppy 寫到:
Da;] 寫到:
戀童癖
咩黎嫁?
一種病黎架=v=!
Da;]
Da;]
同學
同學

回頂端 向下

發表 由 愛狂います<3; 周一 6月 08, 2009 11:19 pm

姐係車干狗果種
愛狂います<3;
愛狂います<3;
同學
同學

文章數 : 36

回頂端 向下

發表 由 [L]Puppy 周一 6月 08, 2009 11:23 pm

o..車干戈種
唉..你唔講都好
一講就記番起
唉佢表妹好可憐
[L]Puppy
[L]Puppy
科長
科長

回頂端 向下

發表 由 JANE;nONe 周二 6月 09, 2009 12:25 am

我細個個陣都係短頭髮@@
JANE;nONe
JANE;nONe
同學
同學

文章數 : 18

回頂端 向下

發表 由 Da;] 周二 6月 09, 2009 12:32 am

JANE;nONe 寫到:我細個個陣都係短頭髮@@
p0黎睇下哈哈
Da;]
Da;]
同學
同學

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章