Preci0us's 3e
歡迎來到3E`` 聊天室 ,, ]]

Join the forum, it's quick and easy

歡迎來到3E`` 聊天室 ,, ]]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

唔多唔少.....

5 posters

向下

唔多唔少..... Empty 唔多唔少.....

發表 由 [L]Puppy 周一 6月 08, 2009 2:12 pm

我估唔多唔少..成年計起..全班加起黎都有成過百個花名..
就好似榮狗..華狗..狗華山..特狗..撚特..London..肥特..撚健..狗健..健狗..馬英狗..龐狗英..
龐狗..狗英..狗偉..偉狗..木沙拉夫..Ben Chow..柴狗光..George..坐次..阻住..阻撚住..坐姿..
啟狗..開窗(Kai昌)..熙狗..肥熙..冰山..冰山狗..狗傑..傑狗..思春傑..呀蛋..Model蛋..撚太..
撚蛋..假蛋..大撚豪..撚豪..豪狗..狗豪..狗豪子..嘖火狗..火遁.豪狗球之術..火遁.大豪狗球之術
..火遁..豪火狗之術..祖狗..咁撚祖..狗健默樂雞..煒狗..Pizza狗..IssacDog..MH煒..孱仔..孱穎.
冇撚穎..孱撚穎..穎狗..松榮狗獸...機穎狗獸..文狗..Mango..森狗..森狗摔大石..森狗痛..
狗森朱古力..Linda..含撚如..ManYu Dog..寶狗..偷寶狗..陳寶狗..陳寶豬..保救..簿架..
紫菜林..慧狗..蕉..走音王..靚聲王..冰狗..BinGo..韋狗..垃圾桶..根姐..膠根..根姐姐(普)
CKJ..國寶琪..Biscuit..鼻屎琪..老鼠琪..092>>凌狗怡..淺#..光狗..
仲有冇呢..有就打出黎啦..正係知咁多..
[L]Puppy
[L]Puppy
科長
科長

文章數 : 186
注冊日期 : 2009-06-07
年齡 : 29

回頂端 向下

唔多唔少..... Empty 回復: 唔多唔少.....

發表 由 Da;] 周一 6月 08, 2009 2:26 pm

點解我會覺得咁無奈既=.=!!!
你好無聊!
Da;]
Da;]
同學
同學

文章數 : 72
注冊日期 : 2009-06-08
年齡 : 30

http://www.xanga.com/babe_daxd

回頂端 向下

發表 由 [L]Puppy 周一 6月 08, 2009 2:52 pm

Da;] 寫到:點解我會覺得咁無奈既=.=!!!
你好無聊!
唔想溫書
又唔玩得電腦..
咁無聊.咁咪玩下野姐
[L]Puppy
[L]Puppy
科長
科長

回頂端 向下

發表 由 愛狂います<3; 周一 6月 08, 2009 4:36 pm

唔多唔少..... 40f8a705

愛狂います<3; 在 周一 6月 08, 2009 4:43 pm 作了第 1 次修改
愛狂います<3;
愛狂います<3;
同學
同學

文章數 : 36

回頂端 向下

發表 由 [L]Puppy 周一 6月 08, 2009 4:40 pm

愛狂います<3; 寫到:唔多唔少..... 40f8a705
正喎
你點整嫁
我dl黎用下先
thx
[L]Puppy
[L]Puppy
科長
科長

回頂端 向下

發表 由 ^[[:膠桫:]]^ 周二 6月 09, 2009 12:22 am

[L]Puppy 寫到:
愛狂います<3; 寫到:唔多唔少..... 40f8a705
正喎
你點整嫁
我dl黎用下先
thx
你唔好亂down喎,,,
未經他人同意,,下載或copy他人物品是觸法的
^[[:膠桫:]]^
^[[:膠桫:]]^
同學
同學

文章數 : 25

回頂端 向下

發表 由 Da;] 周二 6月 09, 2009 5:48 pm

^[[:膠桫:]]^ 寫到:
[L]Puppy 寫到:
正喎
你點整嫁
我dl黎用下先
thx
你唔好亂down喎,,,
未經他人同意,,下載或copy他人物品是觸法的
你記epa d野記得太熟啦=.=
Da;]
Da;]
同學
同學

文章數 : 72

http://www.xanga.com/babe_daxd

回頂端 向下

發表 由 Leo.Na 周二 6月 09, 2009 5:58 pm

好彩.. Very Happy

Leo.Na
同學
同學

文章數 : 20

回頂端 向下

發表 由 [L]Puppy 周二 6月 09, 2009 7:32 pm

Leo.Na 寫到:好彩.. Very Happy
仲有leo狗
[L]Puppy
[L]Puppy
科長
科長

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限: